top of page
241139938_4514375438608523_2323477744992013588_n.jpg
IMG_0631_edited.jpg

CATERING I NACKA

Studentfest, bröllop, afterwork? Man brukar säga att maten gör festen, och mat är det vi gör bäst här på Kockrocken!

 

Vi hjälper dig med catering i Nacka så att ni kan ha en trevlig stund utan att tänka på alla jobbiga förberedelser gällande maten. Att fixa god mat åt ett stort sällskap kan vara energikrävande och ta mycket tid som man egentligen skulle vilja lägga på att njuta av festen. Det är där vi kommer in i bilden! Låt oss sköta allt som har med matlagningen att göra så kan du istället fokusera på att ha en härlig stund tillsammans med dina gäster. Ta gärna en titt på våra olika menyer nedan och se vad som skulle passa för just ditt evenemang! När du anlitar oss för catering i Nacka så kan vi självklart skräddarsy maten helt utifrån dina önskemål.

Catering i Nacka för alla tillfällen, stora som små

Planerar du en stor fest eller en mindre träff med nära vänner och familj? Oavsett storlek på evenemang så fixar vi catering i Nacka helt utifrån era önskemål och budget! Vi är väldigt måna om att kunna erbjuda god mat för alla tillfällen. Om ni t.ex planerar att hålla en konferens så kanske det passar bra att ha en riktigt god frukost som gör alla redo för dagen, eller en god lunch under pausen? För de större festerna så kan vi se till att det finns gott om mat för alla gäster och kanske till och med en buffé om ni vill göra det extra festligt. Vi kan även erbjuda efterrätt som passar utmärkt till kaffet efter maten! Vi är övertygade om att ni kommer att älska vår mat och hoppas att ni väljer Kockrocken för catering i Nacka till ert nästa event!

Catering helt utifrån era önskemål

Vi förstår att varje event är unikt och gör allt vi kan för att anpassa vår tjänst utifrån era önskemål. Är det någon i sällskapet som har allergier eller kanske äter en specialkost? När ni beställer catering i Nacka hos oss på Kockrocken så vill vi självklart att alla ska kunna njuta av den goda maten. Meddela oss gärna vilka allergier eller specialkost som finns bland gästerna så ser vi till att ordna något riktigt gott till dom också! Om ni är ute efter en helhetslösning med kockar och serveringspersonal så kan vi självklart ordna det också. Om ni är intresserade av att beställa catering i Nacka så kontakta oss gärna och berätta om ert evenemang så ser vi tillsammans till att det blir en kanonfest!

Beställningsprocessen

Att beställa från oss är enkelt och smidigt. För att göra en beställning, kontakta oss antingen via telefon eller e-post. Berätta för oss vad du har i åtanke, och vi kommer att skräddarsy en offert som passar dina önskemål.
bottom of page