top of page
241139938_4514375438608523_2323477744992013588_n.jpg
IMG_0631_edited.jpg

CATERING I BJÖRKNÄS

Härligt sällskap och god mat, finns det något bättre? Oavsett om det är bröllop, studentfest eller födelsedag så är det alltid lika kul att gå på fest. Man brukar säga att det är maten som gör festen, och visst är det så att en fest blir mycket bättre med riktigt god mat och efterrätt! Vi på Kockrocken har serverat riktigt god mat till många fester med catering i Björknäs och många andra områden runt om i Stockholm. Vi älskar att laga mat och gästerna älskar att äta den! När man planerar en fest så är matlagningen en av de saker som kräver mest planering och tar mest tid. Om du väljer att låta oss på Kockrocken hjälpa dig med matlagningen till ditt nästa event så behöver du inte lyfta ett finger. Vi sköter allt som har med maten att göra så kan du istället fokusera på annat. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor kring hur vi kan hjälpa dig med catering i Björknäs!

Catering i Björknäs för alla tillfällen

Frukost till konferensen, buffé till bröllopet eller smörgåstårta till studentfesten? Vi på Kockrocken fixar mat som passar för alla tillfällen och ser till att det finns tillräckligt för att alla ska kunna äta sig mätta. Ta gärna en titt på våra menyer där du skräddarsy din egna meny som passar till just ditt event. Vi utgår alltid utifrån dina önskemål så att festen blir precis som du tänkt dig. Efter middagen så är det nog många som är sugna på en god kaka till kaffet, och det kan vi också hjälpa till med! Kontakta oss gärna och berätta vad du planerar för fest så ser vi tillsammans till att skräddarsy en meny med god mat och efterrätt helt utifrån dina önskemål. Anlita oss för catering i Björknäs idag så hjälper vi dig med allt som har med mat att göra!

Allergier & specialkost? Inga problem

Mjölk, gluten, soja? Det finns många olika typer av matallergier och chansen är ganska stor att det finns en eller fler olika allergier i större sällskap. Det är inte heller ovanligt att vissa gäster kan behöva specialkost beroende på diet. Men när du anlitar oss på Kockrocken så behöver du inte tänka på det, allt du behöver göra är att meddela oss innan festen vilka olika typer av allergier eller dieter som finns bland gästerna så ser vi till att sköta resten. Vi vill se till att alla har något gott att äta oavsett allergi eller diet.

Om du vill lyxa till det lite extra och ha serveringspersonal eller kockar som lagar maten på plats hos dig så kan vi erbjuda en helhetslösning. Om du har några frågor kring hur vi på Kockrocken kan hjälpa dig med catering i Björknäs så tveka inte att kontakta oss!

Beställningsprocessen

Att beställa från oss är enkelt och smidigt. För att göra en beställning, kontakta oss antingen via telefon eller e-post. Berätta för oss vad du har i åtanke, och vi kommer att skräddarsy en offert som passar dina önskemål.
bottom of page