top of page
241139938_4514375438608523_2323477744992013588_n.jpg
IMG_0631_edited.jpg

CATERING I EKTORP

Visst är det kul med en fest med härligt sällskap och god mat? Oavsett om det är ett stort bröllop eller en mindre träff med släkten så är det alltid roligt att umgås med nära och kära. På en fest så vill man ju oftast bjuda på något extra gott. Man brukar ju säga att maten gör festen. Vi på Kockrocken har i många år serverat både mat och efterrätt till fester och andra evenemang med catering i Ektorp och många andra områden runt om i Stockholm. Vi älskar att laga mat lika mycket som gästerna älskar att äta den och vi hjälper dig gärna med allt inom matlagning till ditt nästa evenemang. När du anlitar oss så behöver du inte lyfta ett finger när det gäller allt som har med mat att göra utan du kan istället fokusera på att ha en trevlig stund med dina gäster. Ta gärna en titt på våra olika menyer nedan och hitta något som passar till just ditt event. Anlita oss för catering i Ektorp idag!

Catering i Ektorp för alla tillfällen

Bröllop, studentfest eller släktträff? Det finns många anledningar till att ha fest med vänner och familj. Men oavsett vilken typ av fest det är så brukar maten vara en väldigt viktig del. Oavsett om det är en riktigt smarrig smörgåstårta eller kanske en större buffé där man får plocka på sig vad man vill. Vi fixar allt från frukost, lunch till middag och efterrätt till alla typer av event så att alla kan äta sig mätta och belåtna. Hör gärna av dig och berätta vad det är för fest eller event du planerar att hålla så kan vi tillsammans ta fram en meny som passar perfekt. Vi utgår alltid utifrån dina önskemål och anpassar menyn helt och hållet efter vad du och dina gäster vill ha. Om du har några frågor kring hur vil på Kockrocken kan hjälpa dig med catering i Ektorp så tveka inte att kontakta oss!

Allergivänlig mat till ditt event

Matallergier och olika typer av specialkost har blivit allt vanligare och det är extra viktigt att tänka på när man planerar att hålla i en fest. Chansen är väldigt stor att några gäster har olika allergier som man måste anpassa sig efter. Några av de vanligaste allergierna är mjölk och gluten och vissa av gästerna kanske har en vegansk eller vegetarisk diet. När du anlitar oss på kockrocken till ditt nästa event så behöver du bara berätta innan festen vilka typer av allergier eller dieter som finns så fixar vi resten. Vi ser alltid till att det finns något gott som alla kan äta.

Om du vill ha en helhetslösning med serveringspersonal eller kockar som tillagar maten på plats så kan vi självklart anordna det också. Anlita oss på kockrocken för catering i Ektorp så ser vi till att du och dina gäster får en underbar matupplevelse på festen!

Beställningsprocessen

Att beställa från oss är enkelt och smidigt. För att göra en beställning, kontakta oss antingen via telefon eller e-post. Berätta för oss vad du har i åtanke, och vi kommer att skräddarsy en offert som passar dina önskemål.
bottom of page