top of page
241139938_4514375438608523_2323477744992013588_n.jpg
IMG_0631_edited.jpg

CATERING I FINNTORP

Planerar du en fest? Oavsett om det är en studentfest, bröllop eller kanske en släktträff så är det mycket som ska förberedas och en av de största delarna är maten. Vad ska serveras, finns det några allergier, behövs det specialkost? Allt detta kan bli väldigt stressigt och det är helt förståeligt. Vi på Kockrocken har serverat riktigt god mat med catering i Finntorp och andra delar av Stockholm i många år. Vi hjälper dig gärna med ditt nästa event så kan du slappna av och fokusera på dina gäster istället och njuta av festen. Vi har en varierad meny där du kan hitta något som passar för just din fest. Vi ser också till att servera något som alla kan äta, oavsett allergier eller dieter. Kontakta oss gärna så kan vi tillsammans planera menyn utifrån dina önskemål. Anlita oss för catering i Finntorp!

Mat för alla tillfällen med catering i Finntorp

Fest, konferens eller släktträff? Det finns många anledningar till att lyxa till det lite genom att beställa catering med riktigt god mat. Vi har ett flertal olika menyer med varierad mat som passar för alla tillfällen. Oavsett om du planerar ett stort bröllop och vill ha en buffé där alla får plocka vad man vill eller om planerar ett event med färre gäster och fasta måltider så hjälper vi dig. Vi kan även hjälpa till med efterrätt så att det finns något riktigt smarrigt till kaffet efter maten. Om du är osäker på vad du vill ha för mat så tveka inte att kontakta oss så kan vi tillsammans skräddarsy en meny som passar utmärkt till just din fest eller event. Vi hjälper dig med catering i Finntorp eller övriga delar av Stockholm!

Catering för matallergi eller specialkost

När man ska servera mat för större sällskap så är det väldigt viktigt att tänka på om det finns några allergier eller dieter bland gästerna. Man vill självklart se till att det finns alternativ så att alla kan äta sig mätta och belåtna under festen. Det är inte ovanligt att det är flera olika allergier som man behöver anpassa sig till vilket inte alltid är lätt att göra. Vi på Kockrocken har i många år serverat mat som är anpassad för alla möjliga olika allergier. Vi ser alltid till att det finns god mat för alla oavsett diet eller allergi utan att du behöver tänka på det. Meddela oss i god tid innan festen vilka allergier som finns bland gästerna så fixar vi resten.

Vi kan även bistå med serveringspersonal eller kockar om du vill lyxa till det lite. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring hur vi kan hjälpa dig med catering i Finntorp!

Beställningsprocessen

Att beställa från oss är enkelt och smidigt. För att göra en beställning, kontakta oss antingen via telefon eller e-post. Berätta för oss vad du har i åtanke, och vi kommer att skräddarsy en offert som passar dina önskemål.
bottom of page