top of page
241139938_4514375438608523_2323477744992013588_n.jpg
IMG_0631_edited.jpg

CATERING I JARLABERG

Planerar du en fest? Oavsett om det är en studentfest, släktträff eller kanske ett bröllop så är det mycket som ska göras, speciellt när det gäller matlagningen. När det är en fest så vill man ju oftast bjuda på något lite extra gott. Vi på Kockrocken hjälper gärna till med catering i Jarlaberg och övriga delar av Stockholm där man behöver riktigt god mat eller efterrätt till festen. Vi tänker på allt, oavsett om det behövs allergivänlig mat eller om det är någon form av specialkost som behövs så ser vi till att det finns något som alla kan njuta av. När du anlita oss så behöver du inte lyfta ett finger när det gäller matlagningen, allt du behöver göra är att bestämma vad det är du vill bjuda dina gäster på så fixar vi resten. Oavsett om du vill bjuda på Grekiskt, Italienskt eller medelhavsmat så ser vi till att du får precis det du vill ha på festen. Anlita oss på Kockrocken för catering i Jarlaberg idag!

Mat för alla evenemang med catering i Jarlaberg

Det finns många anledningar att ha en fest. Det kan vara allt från stora bröllop till mindre släktträffar eller studentfester. Det är verkligen något speciellt med att träffas med nära och kära och äta god mat och ha trevligt. Vi älskar att laga maten lika mycket som gästerna älskar att äta den och hjälper dig gärna med ditt nästa event. Ta gärna en titt på våra olika menyer och se om du hittar något som du tror skulle passa perfekt till ditt evenemang. Vi kan även hjälpa till med frukost eller lunch till konferenser eller andra event. Vårt mål är att göra riktigt god mat åt alla för alla tillfällen och anpassar oss helt och hållet utifrån dina önskemål. Om det är något du undrar över gällande maten eller om du vill anlita oss för catering i Jarlaberg så tveka inte att kontakta oss!

Alleriger, specialkost? Vi fixar mat åt alla

Förmodligen så känner vi alla någon som har en allergi, eller så kanske vi själva är allergiska mot något. Det blir allt vanligare och när man håller i större fester så är det något man måste ha i åtanke. Det är ingen som vill komma på en fest och inte kunna äta något. När du anlitar oss på Kockrocken så ser vi alltid till att det finns något som alla kan äta oavsett hur många allergier som finns bland gästerna. Meddela oss gärna innan festen vilka typer av allergier som finns så förbereder vi mat eller efterrätt så att det finns åt alla.
 

Om du behöver serveringspersonal eller kockar som lagar maten på plats så kan vi hjälpa er med en helhetslösning. Låt oss sköta matlagningen så kan du fokusera på dina gäster, anlita oss på Kockrocken för catering i Jarlaberg!

Beställningsprocessen

Att beställa från oss är enkelt och smidigt. För att göra en beställning, kontakta oss antingen via telefon eller e-post. Berätta för oss vad du har i åtanke, och vi kommer att skräddarsy en offert som passar dina önskemål.
bottom of page