top of page
241139938_4514375438608523_2323477744992013588_n.jpg
IMG_0631_edited.jpg

CATERING I SALTSJÖ-DUVNÄS

Att planera en fest kan vara lika roligt som det är ansträngande. Oavsett om det är ett bröllop eller en studentfest så är det mycket som ska göras. En av de viktigaste delarna är maten. Beroende på festens storlek så kan det vara mycket som ska serveras och tiden kanske inte räcker till. Vi på Kockrocken hjälper dig gärna med catering i Saltsjö-Duvnäs till ditt nästa event och ser till att det finns riktigt god mat åt alla gäster. Ta gärna en titt på våra olika menyer nedan och se om du hittar något som du tror skulle passa till just ditt event. Vi fixar allt från frukost och lunch till middag och efterrätt! Anlita oss för catering i Saltsjö-Duvnäs så sköter vi allt som har med matlagningen att göra så kan du fokusera på annat istället!

Catering i Saltsjö-Duvnäs för alla tillfällen

Att gå på fest är alltid roligt, speciellt om det finns riktigt god mat! För oss på Kockrocken så finns det inga för stora eller för små fester utan vi ser till att det finns mat så att det räcker åt alla oavsett hur stor festen är. Vi serverar inte bara mat till fester utan kan även hjälpa till med mat till andra event som t.ex konferenser. Med en varierad meny så finns det mat för alla tillfällen. Vi utgår alltid från dina önskemål och kan skräddarsy en meny som passar din fest eller event perfekt. Om du vill servera någon god kaka till kaffet efter middagen så kan vi även hjälpa till med efterrätter. Tveka inte att kontakta oss så ser vi till att du får all mat du behöver för en kanonfest med catering i Saltsjö-Duvnäs eller andra delar av Stockholm!

Allergi och specialkost? Vi gör mat åt alla

Något man alltid måste ha i åtanke när man ska servera mat åt större sällskap är om det finns några allergier eller dieter. Det har blivit allt vanligare och det man vill ju se till att alla gäster kan äta sig mätta. Här är det otroligt viktigt att man vet vad man gör då vissa allergier kan vara extra känsliga. Vi på Kockrocken har serverat mat för alla möjliga olika allergier och dieter genom åren och ser till att det finns något som alla kan äta. Meddela oss i god tid innan festen så ser vi till att förbereda allergivänlig mat åt dina gäster.

Vi erbjuder även ett helhetskoncept med serveringspersonal och kockar som förbereder maten på plats om du vill lyxa till det lite. Vi hjälper dig gärna med catering i Saltsjö-Duvnäs till ditt nästa event, tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill anlita oss!

Beställningsprocessen

Att beställa från oss är enkelt och smidigt. För att göra en beställning, kontakta oss antingen via telefon eller e-post. Berätta för oss vad du har i åtanke, och vi kommer att skräddarsy en offert som passar dina önskemål.
bottom of page