top of page
241139938_4514375438608523_2323477744992013588_n.jpg
IMG_0631_edited.jpg

CATERING I SALTSJÖBADEN

Planerar du fest? Oavsett om det gäller bröllop, studentfest eller en afterwork på jobbet så blir det ingen fest utan riktigt god mat, och det är precis vad vi kan hjälpa dig med här på Kockrocken!

 

När man håller i en fest så är det mycket som kan ta tid som gör att man inte hinner njuta ordentligt av festen. Vi hjälper dig gärna med catering i Saltsjöbaden så att du har en mindre sak att hålla koll på. Vi på Kockrocken sköter allt som har med maten att göra så kan du istället lägga fokuset på dina gäster och att njuta av festen samt den goda maten! Nedan hittar du de olika menyerna vi erbjuder, där är det bara att välja och vraka. Vi är övertygade om att du kommer att hitta något som passar perfekt för just din fest. Anlita oss på Kockrocken för catering i Saltsjöbaden så skräddarsyr vi maten helt utifrån dina önskemål!

Catering i Saltsjöbaden för alla tillfällen

Oavsett om du planerar en större fest eller något litet med vänner och familj så hjälper vi dig med catering i Saltsjöbaden där vi alltid utgår från dina önskemål och budget. Man brukar säga att maten gör festen och vi vill se till att du får det absolut bästa till ditt evenemang. Men vi erbjuder inte bara catering till stora fester utan kan även se till att det finns en riktigt god frukost eller lunch inför konferensen. Med en varierad meny så finns det något för alla tillfällen. Vi kan även se till att den finns en härlig buffé till de större festerna så att alla kan äta sig mätta. Efter middagen när alla börjar bli fikasugna så ser vi även till att det finns en härlig efterrätt till kaffet. Mat är en av de många glädjerna i livet och vi är övertygade om att ni kommer att älska vår mat. Låt oss på Kockrocken fixa maten till ert nästa event med catering i Saltsjöbaden och ni kommer inte att ångra er!

Speciella önskemål? Det fixar vi

Varje fest eller event är unikt. Det kan vara allt från olika teman eller om det är med vänner eller familj. Idag är det också väldigt vanligt med allergier eller att man behöver en specialkost. När ni anlitar oss för catering i Saltsjöbaden så vill vi se till att alla ska kunna njuta av den goda maten på festen. Meddela oss gärna innan festen vilka allergier som finns bland gästerna eller om det är någon som behöver specialkost så ser vi till att alla har något gott att äta! Vi kan även erbjuda en helhetslösning med både kockar och serveringspersonal så att alla kan fokusera på att njuta av festen och inte behöva tänka på maten. Anlita oss på Kockrocken för catering i Saltsjöbaden så kan vi garantera att ni kommer att få en kanonfest!

Beställningsprocessen

Att beställa från oss är enkelt och smidigt. För att göra en beställning, kontakta oss antingen via telefon eller e-post. Berätta för oss vad du har i åtanke, och vi kommer att skräddarsy en offert som passar dina önskemål.
bottom of page