top of page
241139938_4514375438608523_2323477744992013588_n.jpg
IMG_0631_edited.jpg

CATERING I SICKLA

Varje fest förtjänar riktigt god mat, oavsett om det är bröllop, studentfest eller kanske en födelsedag. Vi på Kockrocken har i många år hjälpt till med mat och efterrätt med catering i Sickla och övriga delar av Stockholm och hjälper dig gärna med dig nästa event. När man planerar en större fest så är det mycket som ska organiseras och matlagningen är en av de stora delarna som kan ta upp väldigt mycket tid och energi. Det kanske behövs tillagas mat som är anpassat för olika allergier eller dieter och det kan bli väldigt mycket att hålla koll på. Vi på Kockrocken vill att du också ska kunna njuta av festen och sköter gärna allt som har med mat att göra. Med en varierad meny så är vi övertygade om att du kommer att hitta något som passar för just din fest och till sällskap. Tveka inte att anlita oss för catering i Sickla idag!

Mat för alla tillfällen med catering i Sickla

Stor fest, liten fest? Oavsett vilken typ av fest eller evenemang du planerar så kan vi hjälpa dig med matlagningen. Vi har med åren skapat en väldigt varierad meny med många godsaker i hopp om att alla ska hitta något de tycker om, så när du anlitar oss för catering i Sickla så kan du vara säker på att det kommer att finnas god mat åt alla! Men det behöver inte alltid vara fest för att anlita en cateringfirma. Vi kan även hjälpa till med middag, frukost eller lunch till konferenser eller andra event där det kan behövas mat. Oavsett vart det kurrar i magen så är vi där för att hjälpa till! Vi anpassar oss helt till hur vi vill lägga upp det och kan även bistå med något gott att äta till kaffet efter maten. Om du har några frågor kring hur vi kan hjälpa dig med catering i Sickla så tveka inte att kontakta oss idag!

Vi fixar mat för alla typer av allergier

Det är väldigt vanligt att det finns någon form av allergier bland sällskapet i större fester, och det är aldrig kul att behöva sitta hungrig medan alla andra äter sig mätta. Vi på Kockrocken vill att alla ska kunna hitta något gott att äta oavsett allergier eller kost. Det kan bli mycket att hålla koll på om det finns flera olika typer av allergier, men oroa dig inte. Vi på kockrocken har många års erfarenhet av att förbereda allergivänlig mat och efterrätt. Meddela oss innan festen vilka typer av allergier som finns i sällskapet så ser vi till att alla kan äta sig mätta och belåtna utan att behöva oroa sig!
 

Vi kan även bistå med serveringspersonal eller kockar på plats vid behov. Vi på Kockrocken hjälper dig med allt som har med mat att göra, anlita oss för catering i Sickla så kan du fokusera på att njuta av festen!

Beställningsprocessen

Att beställa från oss är enkelt och smidigt. För att göra en beställning, kontakta oss antingen via telefon eller e-post. Berätta för oss vad du har i åtanke, och vi kommer att skräddarsy en offert som passar dina önskemål.
bottom of page