top of page
241139938_4514375438608523_2323477744992013588_n.jpg
IMG_0631_edited.jpg

CATERING I SOLSIDAN

Bröllop, afterwork, studentfest, födelsedag? Det finns mängder av anledningar att ha en fest med nära och kära. Men det är ingen fest om det inte bjuds på riktigt god mat. Man brukar säga att maten gör festen och vi på Kockrocken brinner verkligen för god mat och hjälper dig gärna med catering i Solsidan!

 

Men om man ska ha god mat till festen så måste man jobba för det. Det är mycket som ska planeras och organiseras och att laga mat till en hel fest tar oftast väldigt lång tid och brukar leda till att man inte kan njuta fullt ut av festen. Vi på Kockrocken vill att du ska ha en härlig stund på festen och kunna koppla av tillsammans med familj och vänner. Låt oss sköta allt det praktiska när det gäller maten så blir det en sak mindre du behöver ha koll på. Ta gärna en titt på våra olika menyer nedan. Oavsett om du är sugen på Grekiskt, Italienskt eller kanske medelhavsmat så ser vi till att du får precis det du vill ha till festen. Vi på Kockrocken hjälper dig med catering i Solsidan och fixar mat samt efterrätt helt utifrån dina önskemål!

Catering i Solsidan med mat för alla tillfällen

Planerar du en större fest eller kanske något mindre med nära vänner och familj? Storleken på festen är absolut inget problem för oss på Kockrocken utan vi ser till att det finns mat så det räcker för alla. När du anlitar oss för catering i Solsidan så kan vi erbjuda en varierad meny med mat som passar alla tillfällen. Oavsett om det är buffé till en stor fest eller frukost till konferensen så hittar du något som passar för just ditt evenemang. Efter maten så brukar många vilja ha en varm kopp kaffe och gärna en liten kaka till, och vi ser till att det finns god efterrätt som räcker åt alla! Om du har frågor eller funderingar kring maten eller om du vill anlita oss på Kockrocken för catering i Solsidan så tveka inte att kontakta oss!

Catering anpassat för allergier och specialkost

Att komma på en fest och inte kunna äta maten är aldrig kul. I större sällskap så är det inte alls ovanligt att det finns många olika typer av allergier, det kan vara allt från gluten till mjölk. Det kan även behövas specialkost. Det kan vara mycket att hålla koll på och det är viktigt att se till att ingen får i sig något de är allergiska mot. Vi på Kockrocken har erfarenhet av alla möjliga olika allergier och specialkoster när det gäller mat till fester. Allt ni behöver göra är att meddela oss vilka allergier och specialkoster som finns bland gästerna så ser vi till att det finns något gott för alla att äta under festen. Om ni behöver serveringspersonal eller kockar som tillagar maten på plats så kan vi även hjälpa till med en helhetslösning. Lås oss sköta allt som har med maten att göra med catering i Solsidan så kan du fokusera på dina gäster!

Beställningsprocessen

Att beställa från oss är enkelt och smidigt. För att göra en beställning, kontakta oss antingen via telefon eller e-post. Berätta för oss vad du har i åtanke, och vi kommer att skräddarsy en offert som passar dina önskemål.
bottom of page